http://arbetarbladet.se/noje/nojesnytt/1.3961051-spotify-lanserar-skamsfilter

Jaha?

Dagens handuppräckningsfråga lyder: Hade det inte varit bättre att visa att ”Hey, det finns en ny funktion i Spotify!” än att dina facebookvänner hatar dig för att du spammar dem med vad du lyssnar på för nåt?

Framför allt så undrar jag varför nya funktioner som väldigt många stör sig på inte är valbara, exempelvis Facebook-kravet för Spotify. Det var inget problem att integrera de båda innan de lanserade det, så varför inte bara förbättra det och göra det till ett alternativ?


Y U GIEF BASES I NO NEED?

Om det här ”skämsfiltret” kan man ju tycka olika, men jag undrar varför man kommer på att ”Hmm, våran spamfunktion behöver en OFF-knapp” så sent som nu?

Lite som att du köper en ny bil.
Din bilstereo är standardinställd på på full volym och inställd på en frekvens mitt mellan Mix Megapol, Rix FM och Filosofiska rummet. Reglagen till stereon kommer nästa vecka och ska monteras i bakluckan.

Man kan tycka att det bara är att sluta använda Spotify och sluta gnälla.

Det gjorde jag, men jag tänker fortfarande påpeka att skivbolagsägda Spotify inför korkade funktioner och vilja satsa på att självdö.