Erik Einarsson

Kommunikation är bildande, kunskap och kommunikation är förutsättningar för bildning.

Hej då Telia!

Jag har precis sagt upp mitt bredbandsavtal med Telia. Därmed har jag också medvetet valt att skaffa en bredbandsleverantör som kommer göra allt för att slippa lämna ut uppgifter om mig, något jag även uppmuntrar andra till att göra. (Bahnhof har billig och snabb uppkoppling för många studentlägenheter här i Örebro, just saying)

Det finns några anledningar till varför jag tog mitt beslut, dels litar jag inte längre på att Telia, trots tidigare aktioner, faktiskt tänker hålla mina uppgifter säkra. Dessutom är de ganska dyra så länge jag bara vill ha mitt bredband och inte en massa telefoni, TV och annat som man paketerar ihop till en tjänst.

Still, jag kommer sakna min mailadress jag disponerat sen 96. Tyvärr är den inte värd mina uppgifter och den där extra femtiolappen per månad, sorry.


2 kommentarer

Kommentera

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2018 Erik Einarsson

Tema av Anders NorenUpp ↑