Efter gårdagens razzia mot PRQ där ett stort antal fildelningsnätverk slogs ut så har mailboxen exploderat. Folk är upprörda, folk är arga, folk vill engagera sig för att ändra på saker och ting. Naturligtvis går anonymous ut och börjar kasta virtuella gatstenar på myndighetssidor, jag förstår deras ilska och bitterhet men anser inte att hot och kaos är rätt sätt att arbeta på.

Det jag anser vara ett betydligt bättre sätt att göra på syns här:

Hej på er alla nya, fantastiska medlemmar i Piratpartiet. Det är dags att tillsammans sparka röv, tanka warez och tugga tuggummi. Vi är många och vi är starka, det är dags att få resten av Sverige att inse det från och med nu. Tillsammans kan vi göra så himla mycket skillnad, så släng iväg ett mail till någon kontaktperson nära dig eller skriv ett inlägg på Piratpartiets Facebooksida så kan vi hjälpa dig att komma i kontakt med precis lika awesome människor som du.

Vi ses!