Efter träffarna med #pporu har det hänt att min kära Örebroare Magnihasa har producerat inlägg betitlade ”Intryck efter #pporu”. Jag tänkte göra ett försök att sparka liv i den här bloggen med ett liknande inlägg, dels för att jag vill, men också för att det behövs. Bortglömda bloggar finns över hela internet och jag vill inte bli ägare till en av de som gick samma öde till mötes.1346853

 

 

 

 

 

För er som inte vet vad #ostkon är så är det Ung Pirat Östras Distriktskongress, där jag spenderat lördagen och söndagen tillsammans med en fantastisk grupp människor. (Allvarligt, ni såg till att jag blev ansvarsfri! (Y)) Det är en fantastisk energiboost och man känner sig väldigt inspirerad och ivrig att försöka göra världen lite bättre än den var innan. Man känner att det finns andra människor som delar ens idéer och tankar vilket gör att man känner sig lite mindre ensam, och som vi alla vet, det är lättare att göra saker och förändra tillsammans.

En sak som slog mig var hur viktiga Ung Pirats introduktionsutbildningar är. Jag tror att ungefär hälften av helgens deltagare var medlemmar som aktiverats via introduktionsutbildningarna, vilket är superbra då jag tycker att piratrörelsen behöver fler lika fantastiska och engagerade människor. Leve introduktionsutbildningen!

Jag vill samtidigt passa på att tacka mötet för ett fortsatt förtroende som styrelseledamot i Ung Pirat Öst och det ska bli riktigt kul att arbeta med de roliga saker som vi antagit i verksamhetsplanen.

Heja Överstefurstendömet Östra Distriktet! Nu kör vi!