Erik Einarsson

När jag var runt 6-7 år köpte min mamma och pappa vår första dator, en Pentium 133MHz med 16MB minne, 2 GB hårddisk och Windows 95. Jag har fortfarande kvar kvittot. Det är ett nostalgiskt dokument från innan persondatorn och internet blev självklarheter i var persons hem, en svunnen tid som många av dagens internetanvändare inte upplevt.

Internet och kopiering är fantastiska möjligheter till informations-, och kunskapsdelande. Ingen ska ha monopol på kunskap, utan den ska kunna vara tillgänglig för alla. Det är den grundidén som jag baserar mina åsikter och ståndpunkter på. Oavsett vem du är, hur du ser ut eller var du bor ska du kunna ha möjlighet att tillgängliggöra dig kunskap och information.

Idag är jag 22 år, Sitter på flera förtroendeposter inom Piratpartiets ungdomsförbund, och är sedan Juni 2013 utbildningspolitisk talesperson för Piratpartiet. Jag älskar musik, datorer, kunskap, internet och skulle inte kunna leva utan de sakerna i mitt liv.

Den här bloggen är ett sätt att utveckla mitt skrivande, att få ut mina personliga budskap och tankar kring olika politiska frågor, samt att diskutera dessa med intresserade läsare. Alla kommentarer, både medhåll och mothugg är välkomna så länge de inte är nedsättande och/eller kränkande. Jag förbehåller mig rätten att avgöra om en kommentar är lämplig eller ej, det är trots allt min blogg.

Alla åsikter som presenteras här är mina egna.